GAZDA termékek a SPAR toGo-ban

Örömmel jelentjük, hogy a GAZDA magas hústartalmú, klasszikus ízvilágú, adalékmentes termékei immáron a SPAR toGo pultokban is elérhetőek, ráadásul ínycsiklandó módon elkészítve!

Akik gyakran járnak a Dél-Dunántúlon, és betérnek valamelyik SAPAR toGo pulthoz falatozni, már fel is feledzhették, hogy véres- és májushurka vonalon nagyot erősített az áruház. A klasszikus eljárással, hagyományos módszerekkel készült klasszikus húsételek mindenki számára a kötelezően ajánlott kategóriába esik, hiszen nem csak eszméletlenül finomak, hanem egészségesek is!

Ahogy az szinte az összes GAZDA termékekről elmondható, ezek az ételremekes is nagy odafigyeléssel, minden mesterséges adalékot nélkülözve készülnek, így a GAZDA hurkák nem tartalmaznak szóját, glutént, laktózt vagy tejfehérjét és természetesen kihagyjuk a mesterséges szín- és ízfokozókat is. 

Ha a SPAR toGo-t választjuk, nem kell bajlódnunk az elkészítéssel, hiszen az áruház kollégái tökéletesre készítik el nekünk, így nincs más dolgunk mint helyben elfogyasztani vagy elcsomagoltatni. Ha bespájzolnánk belőle néhány élelmiszerbolt polcain már csomagolt formában is megtaláljátok kedvenc hurkáinkat az alábbi formában!

Füstölt kolbászainkból pedig online is rendelhettek! Íme:

Megosztom

Olvasd el ezt is

Gazdagasztró

5+1 tipp a tökéletes húsvéti sonkához

Nyakunkon a húsvét, így biztosan Te is elgondolkoztál már azon, hogy dobhatnád fel a szürke hétköznapokat egy olyan formabontó, tökéletes húsvéti lakomával amitől minden vendégnek tátva marad a szája az asztalnál! Nem lesz nagy meglepetés, ez alkalommal is visszanyúlunk a gyökerekhez, így nagyanyám húsvéti sonkafőzési praktikáit osztom most meg veletek annak érdekében, hogy mindenki megnyalja mind a tíz úját a böjt után! Nézzük mi a titok nyitja!

Tovább olvasom
Gazdagasztró

Lázár chef asztalán a GAZDA termékek

Az ünnepek közeledtével minden izgalmas praktikát érdemes bevetni ami jól jöhet a vendég várás során. A Lázár chef által megkomponált hidegtál egy igazi remekmű, amelyet a GAZDA termékek tesznek hamisíthatatlanná!

Tovább olvasom
Gazdagasztró

Tökéletes házi pizza, a la GAZDA

Trikolor az trikolor, nézhetjük így is, úgy is, de ha már kikacsintunk a magyar konyha világelső mezőnyéből, egyértelmű hogy az olasz területre érdemes kalandoznunk. Gasztrotúránk következő állomásán nem is foglalatoskodunk mással, mint a két ország remek irányelveit keresztezve megsütjük a tökéletes magyaros pizzát!

Tovább olvasom