Nánásiék is a Gazdakolbászt választották

A bolt megnyitása előtt Nánási Páltól, a Facebookon érkezett az igény, hogy Nánásiék magas hústartalmú, természetes eljárással készült kolbászokat és magyar húsételeket keresnek. Kaptunk hát az alkalmon, és küldtünk egy ízelítőt kedvenc GAZDA termékeinkből. Sikerrel jártunk!

Igazi öröm számunkra, hogy a Nánási Pál és Ördög Nóra nagysikerű balatoni kisüzletének polcain a GAZDA termékek is helyet kaptak. Büszkeséggel tölt el minket, hogy termékeink ízvilága és minősége kiállta az üzemeltetők, majd a vevőik próbáját is. Annak érdekében, hogy mindenki kipróbálhassa a Nekem a Balaton slágertermékeit, összeállítottuk a bolt nyári toplistáját. Nézzük a nyerő tízest!



#1 Gazda szarvas kolbász

#2 Gazda paprikás Grillkolbász

#3 Gazda angolszalonna

#4 Gazda mangalicakolábász

#5 Gazda bajor grillkolbász

 

 

 

#6 Gazda szeletelt füstöltsonka

#7 Gazda frankfurti virsli

#8 Gazda szeletelt tarja 

#9 Gazda csípős füstölt kolbász

#10 Gazda tepertő 

Toplista ide, toplista oda, ha valaki csak kolbászra vágyik, néhány gombnyomással már be is verhet néhány párat a kosárba!

Megosztom

Olvasd el ezt is

Gazdagasztró

5+1 tipp a tökéletes húsvéti sonkához

Nyakunkon a húsvét, így biztosan Te is elgondolkoztál már azon, hogy dobhatnád fel a szürke hétköznapokat egy olyan formabontó, tökéletes húsvéti lakomával amitől minden vendégnek tátva marad a szája az asztalnál! Nem lesz nagy meglepetés, ez alkalommal is visszanyúlunk a gyökerekhez, így nagyanyám húsvéti sonkafőzési praktikáit osztom most meg veletek annak érdekében, hogy mindenki megnyalja mind a tíz úját a böjt után! Nézzük mi a titok nyitja!

Tovább olvasom
Gazdagasztró

Lázár chef asztalán a GAZDA termékek

Az ünnepek közeledtével minden izgalmas praktikát érdemes bevetni ami jól jöhet a vendég várás során. A Lázár chef által megkomponált hidegtál egy igazi remekmű, amelyet a GAZDA termékek tesznek hamisíthatatlanná!

Tovább olvasom
Gazdagasztró

Tökéletes házi pizza, a la GAZDA

Trikolor az trikolor, nézhetjük így is, úgy is, de ha már kikacsintunk a magyar konyha világelső mezőnyéből, egyértelmű hogy az olasz területre érdemes kalandoznunk. Gasztrotúránk következő állomásán nem is foglalatoskodunk mással, mint a két ország remek irányelveit keresztezve megsütjük a tökéletes magyaros pizzát!

Tovább olvasom