Blog

Gazdagasztró

5+1 tipp a tökéletes húsvéti sonkához

Nyakunkon a húsvét, így biztosan Te is elgondolkoztál már azon, hogy dobhatnád fel a szürke hétköznapokat egy olyan formabontó, tökéletes húsvéti lakomával amitől minden vendégnek tátva marad a szája az asztalnál! Nem lesz nagy meglepetés, ez alkalommal is visszanyúlunk a gyökerekhez, így nagyanyám húsvéti sonkafőzési praktikáit osztom most meg veletek annak érdekében, hogy mindenki megnyalja mind a tíz úját a böjt után! Nézzük mi a titok nyitja!

Tovább olvasom
Gazdagasztró

Lázár chef asztalán a GAZDA termékek

Az ünnepek közeledtével minden izgalmas praktikát érdemes bevetni ami jól jöhet a vendég várás során. A Lázár chef által megkomponált hidegtál egy igazi remekmű, amelyet a GAZDA termékek tesznek hamisíthatatlanná!

Tovább olvasom
Gazdagasztró

Tökéletes házi pizza, a la GAZDA

Trikolor az trikolor, nézhetjük így is, úgy is, de ha már kikacsintunk a magyar konyha világelső mezőnyéből, egyértelmű hogy az olasz területre érdemes kalandoznunk. Gasztrotúránk következő állomásán nem is foglalatoskodunk mással, mint a két ország remek irányelveit keresztezve megsütjük a tökéletes magyaros pizzát!

Tovább olvasom
Hírek

GAZDA termékek a SPAR toGo-ban

Örömmel jelentjük, hogy a GAZDA magas hústartalmú, klasszikus ízvilágú, adalékmentes termékei immáron a SPAR toGo pultokban is elérhetőek, ráadásul ínycsiklandó módon elkészítve!

Tovább olvasom
Hírek

Nánásiék is a Gazdakolbászt választották

A bolt megnyitása előtt Nánási Páltól, a Facebookon érkezett az igény, hogy Nánásiék magas hústartalmú, természetes eljárással készült kolbászokat és magyar húsételeket keresnek. Kaptunk hát az alkalmon, és küldtünk egy ízelítőt kedvenc GAZDA termékeinkből. Sikerrel jártunk!

Tovább olvasom
Gazdagasztró

Mangalicakolbászos rakott krumpli GAZDA módra

Krumpli, kolbász, tojás, tejföl – egyszerű mint a fa ék. Az összetevők listája ugyan kurtácska, és az elkészítés sem nagy kihívás, az igazán jó alapanyagok kiválasztásával érdemes bíbelődni egy kicsit. Tartsatok velem, és elmesélem, hogyan készül az ínycsiklandó és szaftos raktott krumpli GAZDA módra!

Tovább olvasom